"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Monday, December 27, 2010

New Header.

Aku bukan lah seorang budak yang amek jurusan arts ke or something about it, tapi aku suka buat ikut ape yang aku suke , macam header baru aku nilah.
Tak r macam korang korang korang punya header, bombastik habis wa cakap lu.

Don't have any idea mase nak buat, hahaha. Sebab penat tengok bola semalam kat Stadium Nasional Bukit Jalil eh copp ade kaitan ke? :p

ini lama punye.
taraaa.

p/s : nantikan entry pasal bola dari aku ok :)

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

3 comments:

aDik said...

cmne nk wt header ni ek?? AJAR AJAR tolong!!!huhu

aDik said...

cmne nk wt header ni ek?? AJAR AJAR tolong!!!huhu

rabiatulpaid. said...

ni akk wat kat photoscape je tin