"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Monday, December 20, 2010

Edmund Is My New Boyfie.

Sekarang aku sedang sibuk melayan segala jenis movies dalam hardisk baru gua. Harry Potter, Twilight, segala macam lagi muhaha. Dan macam biasa berangan nak dapat pakwe macam Ronald Weasley, Draco Malfoy tak pun Jacob. Bahaha! Edward tak nak lah tak tough r :p

Then ape kaitan dengan Edmund? Actually dah lame r aku tunggu Edmund besar, mase die kecik die comel so aku pretty sure dah besar nanti mesti hensem alaa macam Ron and Malfoy dulu r comel je time kecik dah besar made me fascinated on them, ngeeeee.

Weh weh korang tahu tak jejaka-jejaka yang aku cakap nih. Mesti korang menyampah an, heh That' so me :p Damn it. Sape yang mengikuti Narnia yang first sampailah yang the latest nye memang akan tahu siapa Edmund. Dan aku salah seorangnye :)

blow my kiss to him >.<
tough an pegang sword uh ^^

So ade beberapa sebab aku nak korang pergi serbu panggung berdekatan korang dan pergi ke counter ticket cakap Narnia please Edmund suruh saye tengok, my boyfie ok ;p 

Mesti tengok :

1. Kalau korang nih suke tengok jejaka-jejaka yang tough seperti Edmund :)
2. Kalau korang memang pengikut cerita narnia mesti nak tahu an kenapa takde peter and susan dan kenape tetibe ade sorang budak baru, dan die siapa?
3. Kalau korang pencinta binatang dan tak pernah dengar binatang-binatang bercakap seperti Aslan.
4. Kalau korang memang jenis suke tengok movies omputih je.
5. Kalau korang nak improve english korang, kaitan ke ?

Edmund cakap, be yourself dear :p
Thanks Rush for the treat >.<
Edmund cakap, i adore ur voice dear :p
Edmund cakap, u should have to practise this darling (asyik dear je) 
and also this darling :p

Thanks beb for the bombastic day's that i can get from u girls when we're hanging out together. Im pretty sure about that.


Girls u rock my world's.

p/s : next transformers pulak :) indeed u should have to fulfil ur semester break dear :p

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

4 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

main snooker or pool..??

rabiatulpaid said...

pool

hunnys~ said...

besh ta men pool?? kite slalu tgk je,,
hehe~
ta men,,
=D

misi abie. said...

its pretty fun.
but memerlukan kesabaran yg tinggi
ahak XD