"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Tuesday, December 21, 2010

It's Time For You To Seize The Day.

Hoyehh sementara semester break nih masih ade, memang keje aku keluar rumah jalan-jalan tak pun layan movie. Sangattttt berbaloi weh! Kita kene guna dengan sebaik-baiknye nanti dah start new sem bukulah jadi teman sejati pulak, eh iyeke? Haha. Nak-nak duit elaunn dah kua, lagi r aku panjang kaki eh kaki aku memang panjang pun :p

Tadi keluar jalan-jalan singgah Mcd borak-borak perasan yang Mcd uh macam kiteorang punye, well we're not hypocrite. Be yourself dude! Then, Mcd ni sebelah die ade fun fair oh, so aku begitu teruja tengok segala permainan die hanya dari luar. Dah lame r aku teringin nak pergi, last aku masuk fun fair nih time darjah ? mase dekat sarawak dulu. Ohh, it was awesome! Time uh ikut member, alaa dulu biasa lah nakal-nakal :p

comel macam kucing
p/s: sos berderet :p
no komen XD
can you see that? Its totally fascinated me.
Yes, esok nak main segala games yang ada :p

p/s : Ok nak layan movie dengan adek gua. Ade peneman lak. Jaa.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

8 comments:

aDik said...

ble mau kuar dgn bdk lepsn spm neh? haha :p

rabiatulpaid. said...

hihi,aah budak uh dah habis spm lah.
jom tgk bola ahd ni?

nub said...

seize the day??

avenged sevenfold tuh..bhahaha

rabiatulpaid. said...

haha.
tak.
greyson chance.
bahaha.

aDik said...

pergh bola? sori im not interested la. XD hehe. kalo JJ bleh la. akk cuti ke skg?

rabiatulpaid. said...

aisehhmannn,tak interested pulak die.
yup cti. ;)

Sharinginfoz said...

sementara cuti tu apa lagi jalan2 le

rabiatulpaid. said...

eh mesti!