"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, December 26, 2010

Berlangsung Jugak.

Baru sampai rumah dan terus update, alaaa time cuti memang akan sentiasa update kot dah start sem nanti berjanggut baru nak update. Pasal yang aku cakap sebelum nih, majlis kenduri kahwin tetap berlangsung jugak.
Ini dua pupu aku yang kahwin.

Kalau dah ade bau-bau bacang uh of kos lah pergi menolong-nolong an, lagipun bukan nye jauh pun dekat je rumah die jalan kaki pun boleh. Malam before uh, lepas layan korea pergi r serbu rumah wan ngah tengok ape yang boleh di bantu di tolong kan.

Hye, mestilah pergi serbu pelamin pengantin oppss bilik pengantin jugak. Pehhh, agak menarik then terdetik when would be my turn muhaha, teettt stop berangan pakwe pun takde. Weh weh tak kisah pun, really? haha.

Then, pergi tengok menghiris daun padan untuk dibuat renjis-renjis uh.
agaknye lah.
had fun with these thing

Then, lepak-lepak jap dekat rumah wan duk pulak layan korean movie lagi. Haha,kelakar weh. Esoknye, bantai makan je :p ade ayam ala-ala percik ohh. A bit spicy but then finished! Marvelous.

p/s : Tomorrow will be heading to Stadium Bukit Jalil, come on Malaysia it's time for u to seize back our maruah. Korang pergi tak nih? 

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

farzana said...

when would be my turn?

aku suka ayat tu.hehe;)

rabiatulpaid. said...

muhahaha ;p