"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Saturday, December 11, 2010

I'm Back.

Alhamdulillah dengan selamatnya sampai di rumah.
Dan juga dengan jayanya telah berjuang habis-habisan untuk final exam.
'sampai tak update blog' *sigh,baca buke lah katekan :p
Lepas final exam sudah tentulah semester break, yup!


Semester break yang dinantikan.
10.12.2010-02.01.2011

p/s : dah sampai rumah, atleast update r sikit.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

5 comments:

farzana said...

epy holz cik abie (:

fatin azizan said...

sama title ngan entry ana yg terbaru.. suma i'm back.. ye la kan.. org tu dah lma x online.. setady je keje....

Abie said...

muhahaha.

Fxysche Nas said...

student UM ye?
kte pon baru je cuti ne..paper last 10 hb aritu..sob2
slmt bercutiiiiiiiii
;'>

rabiatulpaid said...

yup.
owh yeke,selamat bercuti gak.