"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Saturday, February 12, 2011

Pizza Hut 50% Discount Only Delivery.


Pizza Hut sekarang tengah buat promotion untuk delivery sahaja sampai 13 february ni. Macam mana nak dapat keratan diskaun, anda cuma perlu beli surat khabar The Stars, dan carilah sampai jumpa :)
Dapat 8 ketul ayam and 2 sets of pizza hut either regular or large. Total tak lebih RM 5O.

Actually, aku belanja pizza ni untuk besday mak aku bulan 1 lepas. Kihkihkih, baru dapat nak belanja.

p/s : gua nak siap-siap pergi rumah kazen, jaa.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

5 comments:

Juli said...

singkat jugak tu.13hb dah tak lama. tp nice to knw the promo,anyway. hihiih

rabiatulpaid. said...

hihi.
sori lambat nk promo.

Peminat Katie Holmes said...

pergh.8 ketul .Kenyang.

Khairulazfar Saad said...

sedaapp~ lg² dpt harga yg berpatutan... ^_^

rabiatulpaid. said...

terlebih kenyang n memang sedap.