"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, February 06, 2011

3 Hari 2 Malam : Part 9.

ikan bakar rm40
seekor sotong rm20

Makan besar sempena malam last kiteorang di Cherating. Ceh ceh ceh.
Sorang RM15. Agak berbaloi-baloi.
Plus dengan telur bistik and sayur kailan.
Ok, aku memang makan kuat. So, aku mintak r tambah nasi lagi satu pinggan.
Sangat sedapppp oooo! Betul-betul haoliou!

Memang ramai r orang malam uh, so service agak macam kure-kure r.
Jenuh den tuggu :p
Before makanan sampai, elah aka the photo G sedang bermanja-manja dengan nikon.
Here's the photos goes.

amoi chantek aka teh



tera tera
awek chantek aka adee

Sudah kenyang, singgah kedai souvenir. Kiteorang beli shirt glow in the dark. Tawar punye tawar, dapat gak murah. Kihkihkih. Then, jalan balik singgah kedai keropok lekor, tempah dulu esok pagi baru amek.
Haha, memandangkan pada malam pertama aku memilih untuk tido bawah.
Malam ke-dua yakni malam last kiteorang di Cherating.
Sudah tiba masanya aku, teh, aeen untuk tido atas katil pulak. Oh, sungguh lena!

p/s : dah 2 hari aku makan nasi kahwin, to be continue.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

5 comments:

Sharinginfoz said...

nasib baik dah kenyang kalau tak nangis le tengok makanan ni

Zyash said...

Ikan bakar.....

rabiatulpaid. said...

XD

Deeyaudeen Sabri said...

gile la terliur pakcik ~ Hehe..

rabiatulpaid. said...

sabo ye pakcik.