"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Wednesday, February 09, 2011

Photoshoot Di Tasik UM.

Assalamualaikum korang, dah minum or makan petang belum ? Alahh, cicah biskut kering dalam air teh cukup r tuh kan. Memandangkan aku berada di rumah kerja aku dok updated belog jelah :p dok blogwalking sambil baca belog korang yang awesome >.< cayalah peacepeace.

Ok ok den nak cerita masa hari-hari aku di Uni sebelum cuti yang agak panjang jugak nih, please jeles :p
Bila otak dah penuh dengan segala 'ilmu' yang dipelajari dalam semestar baru =.= payahpayah jenuhjenuh.
Nak dapat dean list kena r 'power freshie' oh i mean otak mesti selalu kena freshfresh untuk menerima lagi 'ilmu'.

Well, that's what we called 'a student life'. Menuntut ilmu biarlah sampai ke negara china *ever heard that*
Eventhough i ain't get the offer to go to overthesea in further studies *siapalah nak bagi, tulah dulu time sekolah asyik dok main jelah keje kau* well local uni was not so bad ok. *actually jeles with my both sisters as well as my cousins, tapi seronok sebab dapat tengok dorang pakai baju tebal-tebal main salji giler comel* Ok, nak jugak =.=

onee-chan(s)

Ok, cara untuk melepaskan segala tekanan setelah berpeluh-peluh study, apakah?
Aku bersama 2 orang lagi members Elah and Teh. Telah melakukan photoshoot,hee ok kiteorang bukan lah model yang cun melecun meletup tahap HOWT dan bukanlah seorang photo G yang sangat profesional pakar dalam mengambil gambar =.=




yoga bagus









Ok tuh sajalah photo(s) yang dapat di tayangkan *banyak lagi sebenarnya* :p peace ya!

p/s : gua suka tengok dorang bergambar >.<

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

3 comments:

fatin azizan said...

kuat betul ilah kan...

Peminat Katie Holmes said...

gua suka gambar no 2 .

rabiatulpaid. said...

bese r ilah an slalu makan biskut jacob's
ngegeh.