"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Wednesday, September 28, 2011

Ladies and Shopping Can't Be Separated.

Assalamualaikum

Asyik-asyik Mid je, so semalam tukar angin sikit pergi Sungei Wang. Gerak after solat asar. Perghhhhh, barang-barang semua kenalah dengan harganyaaa. Rambangggg Mata Den. Tolonglah tolonglah, macam mana nih, semua benda aku nak beli.

Bajet yang dibuat rm150, yesss gua berjaya kurangkan.kihkihkih hanya rm113 spent. Nak jadi feminim sikit so belilah 2 pasang + 1 shirt wajib ada oh oh beg satu. Haii, macam harapanlah nak pakai baju feminim tuh. Kalau tak pakai rugi pulak beli + kang kena sembelih dengan amoi chantek aka my beloved rummates sebab tak nak pakai.

Macam pelik lah pulak kalau den jadi feminim hohohoho.

tu diaa my ladiesssss with their shawl, me their bodyguard ok :p
the bodyguard in purple color

p/s : ok nak p tidoq, esok shift pagi. penat =_=

Till Then.
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

farzana said...

tak pelik pun abie.the reason is you're beautiful :)

rabiatulpaid said...

pelik sungguh.