"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Tuesday, October 12, 2010

My Dear Kawai Rummates .

Just Do Click.

Maseh sebab sudi buat entry pasal aku yang tak seberapa nih, wakaka crew. Ok, maseh for the present, nice kawaii. Mahu pakai mahu tukar rantai jed aku nih yang nampak macam yakuza dengan ur lovely rantai demo wa sayang sangat nak pakai lu punya rantai. Sebab sangat bermakna, sempat pulak lu belikan. Dengan simple nye lu tulis ucapan dan letakkan bawah speck wa, haha thanks! Much appreciated it <3

Apa kata kita sama-sama joined MASHITA CLEANER SERVICE LOL. Apekejadahnye belajar 3 tahun nak joined cleaner pulak, haha buat penat otak kite lah belajar sampai dapat DEKAN  just kidding. Dekan lah sangat dengan tv nye dvd nye lappy nye, adooiiii! Tapi gempak jugaklah result kite an :p Apa kata praktikkan masa dah *kahwen nanti*. Alamak, if wa dah jatuh cinta dengan lu, lu nak wat pa? LOL. haha, jangan sampai kecoh ade yang tuttt, oppss lucah pulak :p

Lu kembang ke wa kembang ? Hahaha, maseh jugak sebab selalu kejutkan wa dengan cara hardcorenye terbaik dari ladang. Dengan sampai kaki-kaki wa jadi mangsa oleh besi katil, haha tarak hal r. Lu r set lagu yang begitu romantis sangat memang wa tak bangun pagi r nak pergi kerja. Tak pasal-pasal kene explanation letter, amek kaw! Noted : aku memang tido mati, sampai bom jatuh pun layann tido lagi :p

Sama-samalah kite menjaga kebersihan keindahan kekawaiian bilik kite, dan yang paling penting jagelah our anak aka rice cooker macam menatang minyak yang penuh. Beware of the spotchek macam itu hari, lu tak de lu keje petang wa keje pagi, memang cuak macam mayat wa hari uh :p
Anyways, thanks for the present, wished and thanks for being my rummates and member.

p / s : kalau nak blind date jangan lupe ajak wa sekali, cepat carik boipren jugak :p Jum wayang bebeh.




 with Aeen.
thanks for the present, Aeen.
Thanks For Being My True Friend.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

Rozlin Rafiha said...

hey..alala..sweetnya,unfortunately,xdela present 4 u..heheh..sweet remate til when2 naa

Abie said...

@fiha : haha,ucapan sudah memadai :p