"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Monday, July 05, 2010

new sem , new room , new rummates .

On 4th july at about 6pm , kami memulakan misi kami iaitu mengemas bilik yang baru .

1.bersihkan katil , tilam .
2.lap almari
3.lap tinkap
4.lap meja belajar
5.sapu lantai and mop 
6.dan yang sepatutnya

ini dia gambaran bilik kami :p
before and after

saye di bawah


kiri : meja study kami
kanan : segala stock makanan kami

stock makanan * zoom in

ruang yang kosong
dinding perlu di 'make-over' kan




tu tu almari baju kami
yang sebelah kanan tu
kiri bilik air lah
kene dibincangkan ,haha
kami shared dengan jiran sebelah

in planning :
important cat bilik .
p/s : tadi dengar cite line bilik kami nak kene rombak balik bilik
banyak cantek , penat-penat kami kemas mop sume bagai
sedap-sedap je nak rombak !
ingat rendah ke bilik kami , tingkat 5 ok
tiada lift berbanding hostel dulu
*grrrrr , bengang .

Regards : Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

farz_ana said...

aku suka area stok makan je...hee;))

rabiatulpaid said...

hahaha