"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Thursday, July 29, 2010

Mari Memasak .

well well well , today is the first time i ate the food thats my rummates and i cooked .
memasak untuk berbuka puasa lah , kami puasa sunat .
kinda fun cooking the food :)
the menu was : sambal sardin , telur dadar , nasik campur kicap .
oh tidak kami telah melanggar peraturan hostel lah pulak , hahaha pedulik ape den :p
dengan cara begini dapatlah berjimat cermat an .
dan semalam telah berhabis duit adelah dalam 20lebih untuk beli segala stock masakan , cutting the cik teh lah .
gaster totally full :p




tengah-tengah menulis nih , ade pulak homosapiens bagi message .
what the foo ! surprising adek junior bagi msg .
ok , nursing under ppum ade wat buddy system nih , adek angkat akk angkat pulak .
ishh , aku tak perlukan semua tu aku ! aku dah ade akak 2 orang yang sangat pandai bukan nak riak ke ape memang fakta , tabik sama dorang dan 3 org adek yang sangat awesome ok , hahaha
aku dah cakap , why must put the fon number ??? letak jelah name , ishhhh geram sungguh
ingat senang-senang nak dapat numb. aku bapak kerek minah nih pedulik ape aku orang nak cakap ape .
memang geram , kot junior respect kiteorg yang super junior aka senior nih memang aku tak bersikap sedemikian rupe , tapi dorang memang macam hampeh , sorry to say ..


sorry adek junior , bukan nak tunjukkan sikap yang tidak baik ok .
esok akak ade hal , jumpe hari len ye . study smart :)
tak kenal maka tak cinta :p

Regards : <3 Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid . Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

fatin azizan said...

abie cmne kalu management hostel baca kaw pnya belog? haish spotcheck ondaspot taktau la....

rabiatulpaid said...

haha cik teh , takkannyee ..