"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Monday, July 26, 2010

conclusion of weekend and fasting .

sekarang , aku barulah dapat online dan amek peluang untuk mengupdate even sangat keletihan sangat sangat yang terlampau . mane taknye hari ni ade kenduri kazen aku yang akan fly ke jordan mase raye nantilah
penat penat penat , tolong kupas bawang seguni kot habis jari-jari kasar aku bercalar-calar, basuh sudu-sudu pinggan mangkuk , rajin sungguh minah nih amat poyo . 

yang duduk uh lah kazen aku
mude setahun dari den
time nih bawak die g TS pas habis spm *pic lame kot

hari jumaat lepas kelas petang memang aku akan terus siap-siap untuk balik ke bangi .
dah lah lame giler tunggu bas dah tuh memang sesak r untuk sampai ke ktm mid dalam ktm jangan cakap r !
ok kendurinye hari ahad , so malam sabtu uh tengok midnite show u kat alamanda dah lah esok nak gunakan energy yang sepenuhnye . before nak pergi midnite show uh singgah rumah paktam kat kajang alahh dekat je dengan rumah maklang yang bangi uh , kami singgah untuk menolong mengupas kulit bawang memang bagus lah kan gune perfume bawang pergi keluar , wakaka
siap bawak roti john lagi uh , bekal-bekal untuk lam wayang nanti , licin kot .

watched the sorcerer apprentice , memang kelakar r , minah nih pedulik hape kalau bab-bab gelak nih , tak tengok homosapiens laen pun . true statement .
top-top habis pukul 2.30 , then pi pekena lu kedai mamak , makan-makan memang akan naek balik r berat badan minah nih :p

2nd day fasting .
makanan memang dah siap beli mase rehat tengahhari uh , entah macam mane boleh terlanjak berbuke
nasib bek member datang bilik , so aku buke pukul 8 kot , haha memang hampeh r udang sambal sudah berbau-bau yang tidak enak , makan jelah ape yang ade .

3rd day .
macam biasa dah beli siap-siap makanan , kali nih tak terlanjak pun ok 
tapi hampeh salah satu makanan mesti nak basi ! haha , dugaan .

4th day .
memang best r buke dengan kfc kot mane taknye elaun baru masok
apelagi aku disamping member-member tercinta keluar pergi mid lagipun memang nak beli barang-barang
p/s : dah beli carpet baru untuk letak depan tv :)

member wa aka rummates kot
tengah menunggu bas

dengan member cantik wa
memang tenggelam r aku , wakaka

colonel chicken rice
memang rugae aku dah expand sehabis mungkin nih

menunggu penuh sabar
bile nak buke nih :p

5th day .
aku berbuke dengan air revive dalam ktm , peh sakit spinal cord aku berhimpit-himpit dalam
coach wanita ye !
balik umah maklang memang melantak habis-habisan lah , heee .
memang kenyang :p

Regards : Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

deenz said...

atun, ak nak kenal nn kengkawan ko boley XD

rabiatulpaid said...

haha..
pilih je..
tapi kami bawah umur..