"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Friday, July 02, 2010

finished the assignment , mission accomplished yehaaa :p

mission sebenar : no matter how it's , kene siapkan jugak assignment ini malam .
so mission accomplished at 2am , tulah cuti dah lah 2 minggu je .
tangguh punya tangguh last minute baru nak buat .
aku memang suke last minute nih , study pun last minute gak sumelah nak last minute .
fuhhh , lega r dah siap just do need to be print out . esok lah print ye . penat lahhhh :p

ok , disini ingin menyatakan assigmnent ni tok sem baru dan will be present on 6 july 2010 .
oppsss saye tak nak present k , sebab saye leader so saye berhak menyuruh sesiapa sahaja ahli saye
hahaha , fair and sequare ok ! jangan nak bantah !
soft copy kene hantar kepada puan norzaihan on 5 july 2010 oh puan ini begitu baik saye suke ^^
tapi saye tak suke kene pilih jadi team leader lah puan :(


title of the assignment :
1. ultrasonography
2. computed tomography
3. magnetic resonance imaging

haa , banyakkann . sangat happy dah siap >.<
Alhamdulillah , thank you Allah .

Regards : Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid :)



Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

farz_ana said...

garang ah leader ni..

;)

rabiatulpaid said...

bukan garang tapi tegas
nti kene pijak kepale pulak
:p