"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Tuesday, July 06, 2010

Alhamdulillah .


hari ini baru dapat lencana naik pangkat
ye , saye telah naik pangkat
year 2 sem 1


hari ini jugak aku dapat mengetahui result aku pada semester lepas
*D2225
bukan nak riak ke ape , even saye tak dapat study overthesea
macam akak akak saye , saye boleh buktikan saye boleh belajar dengan begitu baik sekali  di Malaysia
:p
p/s : dean list >3.7
Anatomy and Physiology II - A
Pharmacology in nursing - B+
Fundamental of nursing II - A-
Osce (amali) - B+
Micrology and Parasitology - A-
Medical and Surgical I - A-
setelah penat mengira ngira
ok , saye dah terlalu bodoh dalam matematik
dahulunya saye begitu hebat tak lah sangat
got an improvement in my pointer
0.17
i'm not one of the dean list :(
only
0.14
but Alhamdulillah , thank you Allah :)

Regards : Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid :)
Thank You for Reading and Liking =)

4 comments:

Peminat Katie Holmes said...

tahniah.
that was a good result.

rabiatulpaid said...

oh thanks :)

farz_ana said...

gud job.
chaiyok2>>
;)

rabiatulpaid said...

halamak dekan komen kot
haha
i will , thanks :)