"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Friday, June 17, 2011

Sunshine Smile Contest By AJ.

Assalamualaikum korang
Sebenarnya aku dah lama dah nak join contest Sunshine Smile ni yang di anjurkan oleh Ashraf Jalil aka AJ *memandai je aku letak AJ,gomenasai. Ok,chill chill. Tapi sekarang baru ada kesempatan aku nak join contest nih, walawehhh banyak kot orang joined, macam tak de chance je nak menang POLAROID  tuh, HAHA. Memandangkan aku masih lagi dalam mood bercuti,don't be jeles with me. Gua dah tahu dah nak pick gambar pe,cehhhh poyo sangat :p

Sooooooo This Is The Picture

Caption : Senyuman saya paling ceria sebab makngahkimy saya dah kahwin dan saya jadi pengapit XD

DAN kawan-kawan yang aku tag :


So,korang jom cepat joinnnnnn ini contest. Jom ikuti langkah-langkahnya :
Diambil dari Blog A Bowl of Soup

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya (contoh sahaja):

"Senyuman saya paling ceria sebab saya tengah hepi dan kenyang.." *post optional. "Senyuman saya paling ceria sebab _______"

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag:

Memang sangat mudahkan,joinnn saja.

p/s : Ok, nak layan cerita korea XD

Till Then.
Thank You for Reading and Liking =)

4 comments:

meaw said...

tengs lalink,nanti meaw join tau :D

farzana said...

mak aihhh, thanks for the tag.aku memang dah lama follow blog dia tp takde perasaan pun nak join.sebab kau dah tag, layan jela.hehe.
kena bukak file banyak sgt ni nak pilih gambar.hehe.thanks! ;)

Ashraf Jalil said...

thanks join :D gudluck!

rabiatulpaid said...

gali ana gali XD