"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, November 21, 2010

Unstoppable, Feeling Enough .

Balik-balik terus on lappy then tulis entry nih,haha. Baru balik dari menonton night movie di Mbo Terminal 2 tempat biasa kami menyerang. Planned untuk menonton movie berjalan jugak ingatkan tak jadi sebab pikir nak tengok mase malam raye ri uh, tapi di postponed kan. Then, that its! Unstoppable.

Lu orang kalau mahu tengok ini cerita mesti kasi itu feeling all out r, baru gempak. Lu orang akan merasa sekali apa yang itu orang dalam cerita rasa, macam wa memang dapat rasa r itu feeling. Tidak ingat ada orang kiri kanan oh, wa lepaskan je perasaan itu.

Ini apa pasal cakap macam 'budus' sangat ni. Weh, korang mesti tonton kot movie nih, terbaik punya feeling.
Ape feeling? Macam-macam. Ok ok, nak story sikit before gerak tadi. Wa dah siap-siap r lepak depan tv then, my new phone ringing oh lagu comel kot :p my old best friends forever called, cakap aku kat depan umah ko nih, kua r. Peh, agak terkejut gak tetibe je datang, arghhh missed them sangat teruk kot.

Borak-borak sampai maklong datang fetch me up. Guess what dorang dah cuti sem kot, yang aku nih masih terkedek-kedek lagi dekat hostel macam harammmmmmm! Them totally never changed.


tengok kami rajin study kot :p
time spm 2008 hampir tiba 
meet my ma aka fatma amira
meet my eira aka nur athirah
2008

Guys it have been a long time we're far miles away from each other. Alamakk mane gambar kami 3 nih, undefined. Time form 3 kami started jadi rapat giler, kenal time form 2 masa aku pindah balik semenanjung, seremban lah. Then, time form 3 jugak eira pindah sekolah dah tentu rumah jugak pindah sedih giler dan hanya aku dan fatma sahaja. Then, form 4 tak sama kelas sebab amik course lain-lain die akaun aku pure sc, tapi kami tetap rapat jugak, still keep in touch. Then, sekarang eira pindah balik rumah sini, dekat-dekat je rumah kami satu taman tapi fasa lain. Macam banyak pulak aku cerita an, haha.

dah ade phone baru memang macam nilah jadinye :p

p/s : speck dulu dan kini tak sama :p

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...hope your support friend...thanks...

Abie said...

wow lu buat novel ek,cayalah.
wa akan support lu XD