"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, November 14, 2010

Last Day Of Posting .



Tanggal 13 november 2010, adalah hari terakhir bagi semua pelajar jururawat kumpulan diploma 26 bebaskan diri dari terseksa di ward. Haha, just kidding. Almost 3monts being posting at different kind of ward, finally is over!

Aku dah last day baru nak pakai lens pergi ward. Haha, masuk-masuk semua tanye :
'eh, abie speck mane?'
'eh, pakai lens siot'
Aku just tersengeh :p
i don't know why i'm wearing lens on that day, haha.

Bila dah hari last, semua benda jadi malas nak buat asyik mengira waktu tamat, haha.
Shift petang, so member yang shift pagi mule r mengeluarkan kata-kata yang boleh mendatangkan jeles .
Macam 'lagi 10minit habis haha' itulah perkataan yang keluar dari mulut kaum adam, siot je kaw!

Dan bila dah start bohsan, mula r nak buat sesuatu. Kami telah membuat vidoe clip love the way you lie haha, kelakar  sangat! Tempat tak menahan dalam utiliti kotor. Dan, pergi minum petang. Hmm yelah minum petang, melantak makan nasik penuh satu pinggan! Wahaha.

p/s : Bila posting dah habis maknanye final dah nak dekat, arghh study ?? 
Takpe kite enjoy cuti seminggu nih dulu ok.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

fatin azizan said...

hui abie.. patut ler aritu aku pelik tengok spek kau atas meja.. budak ni p ward tak pakai spek ker..... rupanya lenss... mampu?

Abie said...

haha,mampu :p