"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Saturday, September 04, 2010

Orang Lain Dah Cuti, Aku ?

Pagi-pagi bangun, basuh baju-baju yang bertimbun dalam raga tuh T__T
Sidai dalam keadaan mamai, biasalah hari nih shift petang pulak.
Selalunya takkan dapat aku bangun seawal nih, haha
Sidai punya sidai, tengok budak-budak, jiran-jiran floor dengan lawanya senyuman sampai ke telinga sambil membawa beg ditangan malah dibahu lagi.

Memang sah dorang hendak pulang ke kampung tercinta, *grrrr sedih giler.
Budak Radio and MLT dah cuti, budak Nurse? cehh, lambat lagi mehhhh 7/9.
Apelah nasib badan, nak wat camne an.
Memang majoriti students disetiap pelusuk Malaysia SUDAH MULA CUTI.

Kenapa pihak kolej aku kejam sangat ?? T__T
Obviously my spirit raya had come, come on come on aku tak sabar dah nak maen mercun nih :p

*malam raya 2009 di kampung melaka

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

deenz said...

silakan beraya di spital..jgn balik bongek! hahahaha

rabiatulpaid said...

owh,itu kalo dah bekerja nanti
T__T
maseh boleh beraya lagi di bongek
:p
enjoy being a student.