"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Thursday, September 16, 2010

I'm Sorry Guys .

Hari nih memang aku nak duduk rumah je, family pergi beraya dekat mane entah.
Coz semalam dah berjalan beraya dengan members. hoh happening giler.
Masing-masing drive, oppss aku malas nak drive :p
So aku di rumah nih, relax-relax, tengok tv, makan biskut raye kerepek minum air bergas,hohoho.

Then, suddenly my phone ringing, adib my ex-classmates ok. Ape kejadah mamat nih tetibe called aku nih, aku bermonolog dalaman spm aku A1 kot bm,ahak. Die cakap nak datang raye, fulawehh rumah aku tak de pape nih doh,emm datang je r.

Cehh, die drive bawak sharum (ex-classmates jugak), dulu kat sekolah aku selalu makan makanan sharum nih, hahaha sebab die nih anak mak so mesti ade bekal makanan an :p jimat lah duit aku, macam hampeh minah nih. Well i am.

Dorang di hidangkan dengan kuih muih dan air bergas jela,hehe. Then, dorang ajak jalan-jalan kuar aduhh bukan den tak nak tapi memang malas r den nak duduk rumah je nih.
I'm sorry guys :) lain kali la ye.

haa, yang belakang tuh sharum then adib.
kami memang agak rapat, gile-gile siap tunjuk rumah hantu
haha, teringat balik malam tuh :)
semua gambar nih before SPM '08

Missed my school life :(

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

4 comments:

Un Phat Lee said...

tak dapatlah nak rasa asam pedas mak lu tahun nih.haih.

Abie said...

@unphatlee: lu penah rase ke? hmm.

Un Phat Lee said...

udah dong.dah sampai dah rumah lu time raya last year.ehe.

Abie said...

@unphatlee : oh man, asal wa tak tahu nih.