"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Saturday, August 14, 2010

As I Wished .

Thank You to Allah , sukran sukran because gave me the oppurtunity to buka puasa together with my family .
bercommunicated dengan begitu seronok sekali di campur dengan gelak ketawa , di tambah dengan lauk yang sedap-sedap terasa macam setahun tak makan (hahaha tipu belaka) . terasa cahaya kebahagiaan disitu >.< even along is not here but there far far away .
nasi berlaukkan ikan sembilang masak lomak , ayam masak tomato plus dengan tomyam jiran bagi , desserts pulak cempedak goreng pehhh , rugae aku memang expanded dengan seboleh-bolehnye lah :p



Siap ade tanye soalan pasal jantung bagai alaa si budak yang nak amek pmr uh , nak tanye minah dekan nih memang dapat jawablah kan pmrnye soalan je pun (pehh , poyo giler :p) perasan dekan , ok bukan dekan .
dan aku pulak menanyakan soalan tak semena-mena ayah pulak yang jawab , aii taulah dah pro kan is in ur hands .
Divided the job , dan aku membasuh pinggan mangkuk cawan periuk belage after solat .


muke budak nak pmr ,
oppss bukan yang berkopiah ,
itu ayah aku ^^

Regards : Rabiatul 'Adawiyah Mohamed Paid .
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

qielaaa said...

adik kak shira ek?



haii :)

rabiatulpaid said...

yup,

hyeee :)