"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Friday, October 28, 2011

So Give Me A Smile.

Assalamualaikum

Planned was want to watch the real steel movie at MBO Terminal 2 but chanced the place and also the movie. Because of many reasons (too lazy too type). So paranormal 3(tgv,jaya jusco) kami serang. Adventured jugak lah perasaan bila tengok, nak-nak dapat seated terbaik. 

Dah macam naik rollercoaster versi USS dalam panggung tadi.HAHA. Tapi ending cerita memang sangat menghampakan, penat den menjerit satu panggung -,-

before watched the movie

Tapi lagi adventured bila drive dalam keadaan hujan yang sangat lebat, only Allah knows.

p/s : esok last buat kuih tart nenas sebab ada tempahan ye.

Salam.
Thank You for Reading and Liking =)

1 comment:

fatin hanani said...

tempahan dr kwn rupnya :)

mesti x bestkan crita 2 hehe..dh ckp endg dy menghampakan?? hee :P