"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Friday, October 21, 2011

It's So Nice To Be Here.

Assalamualaikum

At about 7.50 I had safely arrived at my lovely home and performed my solah. What a fear journey that I had been through. I regret of taking the KTM and I should just take the bus to go back home. As you all know, KTM system is always not in time, mean not punctual lah kan. Also too crowded inside it, until can make you shortness of breath.

It still raining outside there. Too cold inside the KTM when I get wet at the BTS station. Yelahh, at that time memang nasib aku sangat malang, disebabkan aku berada di pintu untuk keluar dan orang tersangatlah ramai nak turun kat BTS tuh dahlah hujan so aku pun bagi laluan dengan mengeluarkan diriku sebentar dengan kedengaran bahasa yang kurang sopan dan aku hanya di basahi air hujan -,-

Shivering all over my body non-stopped. Never mind, asalkan dah sampai dengan selamatnya. But, I think that the KTM services should be improved in all aspects such as the speed,the punctuality,the spacing pleaseeeeee !


So I just started my mid sem break not-so-long break. I'll fulfill my holiday with so many enjoying things.

p/s : tomorrow will be a match between my state (hobin jang hobin) against terengganu. Oh, I must see it live.

Salam.
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

mohd hafis said...

this is much better http://bit.ly/jDRMeu

mr j said...

best la blog ni