"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Saturday, May 07, 2011

Thai Foods For Only 5 Ringgit.

Salam.
Fuhh, lokasi aku sekarang adalah di rumah di dalam bilik aku along aku. Pejadahnye aku buat dalam bilik die nih, HAHA saje tukar angin yeah, tak lama lagi die pulang tak sabar menanti ole-ole dari overthesea :p
Oklah, dah lama sangat aku tak update blog aku. Lain lah kalau macam Cik Epal an, she always keep updating her blog dan akulah jugak orang yang akan membaca entries beliau ;) tak payah nak letak link dia lah kan, sapa tak kenal si famous uh.

Memandangkan CE selalu sangat pergi Mid Valley so aku nak syorkan kepada dia eh dan korang jugak untuk mencuba makanan Thai's yang sangat worth beb. Mid memang selalu menjadi tempat destinasi aku untuk berjimba bersama members bila elaun dah keluar. Sebab sangat dekat, naik bus kena seringgit ambik cab kena around 6ringgit.



Dah sebanyak 3 kali aku melabuhkan punggung di atas kerusi-kerusi mereka. Serius Original Recipe.
Eventhought the stall is not so big, but so many peoples are came here and eat again and again.
If one day they have own a restaurant, for sure LAKU beb. 
So, i've tries Thai Kerabu Mangga, Manggo Rice, Thai Tom Yam, Thai Somtam. 


Kerabu Mangga - kesian aku makan dalam polysterine je

 Manggo Rice - sangat suka ok!
 Tom Yam - pilih lah nak kuew tiaw ke, bihun ke


Location : At Mid Valley infront of the Carrefour. Enjoys.
p/s : i did enjoy the food's.

Till then.  Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

Ashraf said...

woahh..mmg nk kene try makanan tu sume!
btw da follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

rabiatulpaid said...

mesti try.
will follow back XD