"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, January 02, 2011

New Semester Will Be Start.

Ok, hari nih aku bangun awal pukul 7 awal lah tuh kan -.- bukan sebab excited nak balik um ke apa. Tapi sebab kena pergi hantar adek aku yang bongsu pergi sekolah, register Form 1. Aku gerak dalam pukul 8, aku ingat aku orang first yang datang tapi -.- gila kau dah banyak kereta seyhh.

Im replacing my mom duty because she wanted to cook, untuk stok makanan aku juga nanti :p Kena dengar taklimat dulu then baru bayar yuran semua. Lambat kot. Jumpa teacher ' abie nampak lain skit ' oh really ape ntah yang lain aku pun tak tahu, HAHA. Teacher nantilah buat reunion ok.

dengar dari luar je :p
my lil brother yang agak nakal.

Mak aku dah settled memasak, ayam masak lomak cili padi wohooo terliur * mesti tapau. Then tunggu arahan dari ayah aku nak balik pukul berape, hee.

bukan barang aku je eh, adek aku pun sekali.
divide by 2 then aku belah kanan.
yang penting stok makanan aku banyak :p


p/s : i'd need spirit to boost my mood study, onegai ! Maybe i'll be rarely to update my blog. *kot lain berokband Excellent will be update.

Salam. :)
Thank You for Reading and Liking =)

3 comments:

Peminat Katie Holmes said...

adik nampak baik bersongkok.

aleen aiden said...

wush!siyes memang banyak giler stok makanan d ctu..hu3

rabiatulpaid. said...

baik-baik nakal PKH oii ;p

HAHA.mg banyak XD