"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Thursday, January 13, 2011

I'm Really Missed You.

Assalamualaikum korang, aku nak update ni pun gune berukband member aku, hee disebabkan berukband nak tukar package len menurut ayah aku lah. Then, memang payah r aku nak update nih, hee. Asyik nak pinjam-pinjam pulak an.

Actually, hari ni hari ulangtahun mak aku happy birthday orang putih cakap. Bila kat hostel mula r aku rindu kat mak aku family aku semua, bila dah kat rumah aku buat perangai aku yang 'nakal' nih.
HAHA.

Mak Selamat Hari Lahir :) Semoga diberkati Allah swt.

p/s : gua x tahan r kalau takde berukband sendiri, HAHA.

Salam. :) Thank You for Reading and Liking =)

3 comments:

Peminat Katie Holmes said...

selamat hari lahir makcik.

rabiatulpaid. said...

terima kasih.
tolong jawabkan, HAHA.

Yuny Khoo said...

berukband sye dah cm siput babi.. mmg lembap betul tau.. geram sy...