"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, June 13, 2010

one time .


yesterday
me watched movie lagenda budak setan with  fatihatul munira
my newly brand called scandal
at GSC midvalley megamall
kat mane lagikan
:p
our ring and shoes
HAHA
cite ni memang  were successfully made my tearss came out
bongok !
mesti tengok the next keluaran
oh yeah !
then,we went to amcorp mall
eh,before uh balik hostel lu
sebab natasya mia nak follow gak
kiteorang pergi dengan berjalan kaki
membakar adipose tissue yang terperap
dan sempat berfoto-foto ye

dah habis final exam macam nilah jadinye
sebelum nak berangkat pergi BTN
;p


Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

Norshahirah Mohamed Paid said...

woi nanges heboh satu dunia hahah

rabiatulpaid said...

lu pehal de??
:p