"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Wednesday, June 23, 2010

baju espana .


bangun-bangun je teros check nset
oh ade msg dari mira
ajak tengok wayang,teman die tengok cite lagenda budak setan
tak pelah untuk kali ke-2 aku tengok an
dahlah duet tak de langsung dalam wallet
dalam bank puluh-puluh je tinggal
hahaha
agak-agak dalam pukul 3 die sampai dengan kereta kia sephia die kot
bantai saja
singgah sebentar di 7-eleven untuk withdrawal
RM 10.00 sahaja
then,continue our journey to terminal 2 (mbo)
memang menjadi port kami kalau tengok wayang
survey-survey cite uh kol 6.30
lama kot mahu menunggu
so,tukar planning 
mari berkaro-K
ok gak uh,nak-nak baru pas final exam
hapa lagi berteriak lah kaw-kaw punya
harapan mahu sejam sahaja
sejam mana cukup brader , kita up lagi sejam ye
the payment cutting-cutting r
tengok-tengok dah pukul 6.00pm
( result exam dah kua kot , ade aku kisah ?? )
HOHOHO 
singgah jap terminal one , dah lama tak ziarah an
saje-saje jelah check duet
manalah tahu dah masok bursari
pehhh ! memang masyukkkk r 
jari-jari menari nari tekan angka-angka di machine cimb
then , pergilah ke kedai yang aku selalu beli shirt-shirt bola ni
aku mestilah mahu beli spain
(new rummates aku dah ade dah , tapi akunye tak de logo yang south africa lah teh)
mira beli germany , padahal die brasil ke brazil ??
brasil design tak lawa , bukan adidas nye design
memang ramai lah pelanggan time uh
sampai ade mamat negro kot
' i want negria '
oppsss , sori tarak jual lah bro
singgah kfc pulak , kempunan nak makan chezzy wedges
sampai 2 wa beli
then , balik lah tepat-tepat azan magrib aku sampai rumah


berfoto-foto while waiting for mira to come
with mira *old foto
tadaaa
mandi-mandi teros pakai
semangat oh !
>.<


Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

fatin azizan said...

abie.. t wajib pkai setiap msa dlm bilik hoyeah!

rabiatulpaid said...

hoyehhh
wajib bawak
:)