"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Tuesday, April 20, 2010

oh leadership ke ?

Blog aku masih remain the same lah korang,nanti-nanti lah aku hias ye because for now on memang buzy r al-maklum r dah start posting an so assignment memang berlambak macam gunung everest fuhhh! dah lah kene conduct conference selase ni 27.4 then,kene hantar draf kat puan 23.4 walawehhh memang uhmmm r dah lah aku tak ade ciri2 seorang leader ha-ha-ha tapi tak lah i try ye ok tajuk conference aku fluid retention wowowow dah lah group lain cam senang je tajuk tapi aku nye memang malang r ha-ha-ha tulah padan muka dah tu kene wat powerpoint plak dah lah laptop aku akak aku pinjam for a week sb lappy dia masih sakit.i'll try my very best for the conference ok aku nak carik segala maklumat-maklumat yang sewaktu dengannyeee nasib bek esok shif petang ok now ntah ape lah die bagi makan so memang kene guna laptop group aku r keje-keje menaip sume akan di buat sabtu ahad lah ye ishhhh aku memang tak reti r nak perintah-perintah orang ni eee
jaa >.<
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

miss_cupcakes said...

ganbatte abie.. xyah ar pepulun kat conperen. pulun kat blog nie ha.. camon blogger gewl!!

r.a.m.p said...

arigatou-ne teh chan
hoyehhh girlll power!!