"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, May 09, 2010

last day brings a bad luck !

On 8th may 2010 its was my unlucky day,arghh i don't know why???
i got the procedure of insertion of nasogastric tube,aduhh it's was my 1st time to do on a human being !
because the uncle have pulled out of his NG tube by his hands,kenapalah uncle ni bijak sangat??
while preparing all the equipments,memang bodoh lah!
so lazy too story here and to remember it!
coz its made me feel like HINA SANGAT!
and i try my very best to hold my tears from dropped out from my both eyes
but i can't and hiding myself inside the toilet and lets the tears come out as much i wanted !
only kak za knew that i was crying!
hahaha,memang 1st time dalam sejarah aku menangis ketika posting,ishishish
dahdah stop tak usah dikenang lagi cewahh!
i asked for help from ilah and kak za the only members that i can trust
its not easy to insert the NG tube from nostril sampai ke gaster taw
luckly ilah ade memang cepat dan tepat!
deeply thanks to ilah,one of the my members
minah kedah die ni,memang loghat pekat gila sampai aku pun dah terikut-ikut

*Nor Azilah Ahmad Basah
i used to called her ilah
same like my adek name haha
tuan haji dr. mohamed paid + puan hajah zaliha 
*9mei2010
selamat hari emak
ite sayang mak!
ite banyak salah/dose kat mak
i don't means to did all those salah/dose!


Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

fatin azizan said...

bie... nape eh.. sabo2..

abie said...

emmm
bende dh jadi teh..