"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Thursday, May 13, 2010

fainting attack ?

surely korang curious about the post title aite??
memang tak sangka 2nd day aku pengsan dekat wad
actually,memang time dengar staff nurse passing the report
aku dah rase pening-pening tapi aku tetap mengagahkan diriku cehh,poyo!
after passing the report mestilah kene tidy up patients an
on that time,memang aku mengambil kesempatan untuk rest for a while
manelah tau pening uh boleh hilang tapi hampeh!
suddenly i feel like to vomit,and tell kak za nak pergi toilet
 haa,'fainting attack' were happened on my way to toilet
thankful bukan dalam toilet an
aduhh,yang tak ley blah uh bro anam dengan akak staf nurse yang angkat aku
memang SEGAN weh!
ilah  r tak larat nak angkat aku,ishh die cakap aku berat,PENIPU!
sister bibah suruh pergi staf health,mule-mule aku refused nak pergi
then,thinking back emm pergi jelah
fainting attack adalah medical diagnosis aku yang di beri oleh doc mynmmar 
memang berspekang lah dengan die
memang banyak die suruh aku buat
1.ecg
2.take blood
3.enco - to do this friday
eee,memang geram lah nak kene buat tu sume
hahaha,macam-macam lah berlaku
tercipta dalam sejarah



Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

fatin azizan said...

hahaha.. b pengsan..

rabiatulpaid said...

hahaha
biasaa bro :p