"Dan katakanlah, 'Bekerjalah kamu, maka Allah akan melihat pekerjaanmu, begitu juga RasulNya dan orang-orang mukmin, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) Yang Mengetahui yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakanNya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.'"
[at-Taubah, 9:105]

Sunday, March 18, 2012

Sanah Helwah Sahabat.

Assalamualaikum
This weekend I got 2 days cuti, so I tho wanna go back home but unfortunately my family was on a vacation to penang, memang sedih lah kan tak dapat ikut T__T cause I love traveling. Ya Allah depa p batu ferringhi lah, shopping beg kat situ sangat best kot. Melepas-melepas.

So, I just stayed at my hostel on this 2 days. Yesterday, was my friend birthday. As I got nothing to do yesterday (study sangatlah malas) so I send her a message, jom secret recipe (nasib ppum ada secret recipe).
So, we were celebrating together at secret recipe.


Sanah Helwah Reen aka Diva
Hehehe, aku tak tahu kenapa aku segan nak cakap tapi aku rasa memang aku jenis yang segan kot, haha gila perasan. Thank to Allah, cause He had pertemukan both of us in this course together struggling and going to finish this 3 years course. I'm very glad to know you, hahaha sangat diva you. Only this last sem we are not in the same group, kalau tak memang same-same lah pergi ward. Dengan yang ada bangun lambatnya kalau tak kau aku yang lambat, haha kelaka je bila pikir-pikir balik.
As time goes by we are now in LAST SEMESTER and soon going to finish this 3 year course. 
  

What ever people said about you, but I trusted and I know that you have such a nice heart and pure too.Hihi.
I hope that one fine day all of us together searching for the right pathway and together we enter the paradise of Allah, InsyaAllah Ameen.


Dah boleh mengundi dah reen, tua dah haiii :p nanti kite carik rumah sewa teres ye :)

Salam.
Thank You for Reading and Liking =)

2 comments:

syamsid dhuha said...

amin ^^ . thats pity but who knows maybe u will get more than that after grad heee

rabiatulpaid said...

InsyaAllah ;)